Banka müdürü Seçil Erzan ile Arda Turan'ın telefon görüşmeleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.  Arda Turan'ın yapılan görüşmelerde tüm malvarlığını Seçil Erzan'a kaptırdığı ve dolandırıldığı söyleniyor.

Olayın içinde birçok Galatasaraylı futbolcunun da olduğu 20’den fazla kişiden 44 milyon doları, “Fatih Terim Fonu” diyerekten para istemekle suçlanan Seçil Erzan ve beraber iş birliği yaptığı kişilerinde yargılandığı dava dosyasında yer verilen bir dizi WhatsApp yazışması ile konuşma kaydına ilişkin dosyalar ve belgeler ortaya çıktı.

KAYITLAR SORUŞTURMA DOSYASINDA
Olayla ilglili konuşma Arda Turan ile Seçil Erzan arasında geçiyor. 12 sayfalık yapılan tutanağa göre, söylenilen görüşme Turan tarafından kaydedilip soruşturma dosyasına eklendi. 

Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye Bylock göndermesi Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye Bylock göndermesi

Verilen kayıt, bir tür saadet zinciri olarak isimlendirilen bu planlamaya en çok para kaptıran kişinin Turan olduğunu da ortaya çıkarıyor.

Açıklamara göre Turan, ilk olarak Erzan’a 3 milyon doları nakit verdi. Verdiği bu paraya karşılık, 30-40 gün sonra Turan 1 milyon dolar ‘faiz geliri’ elde etmişti. Çok kısa bir zamanda bu kadar gelirin iyi olduğunu düşünen Turan bu kez, galerici arkadaşı S. K.’den 4 milyon dolar borç para aldı ve Erzan’a nakit olarak ulaştırdı. Erzan’ın para istemeye devam edince Turan bu kez Eyüp Sütlüce’de bulunan arsasını 4 milyon dolara satıp Erzan’a verdi. Turan en son, Erzan’ın çalıştığı bankadan 33 milyon TL kredi çekerek bu kişiye dolar olarak verdi. Turan’ın şu ana kadar olan toplam zararı 7 milyon 500 bin dolar civarında

"KARIMA NE DİYECEĞİM?"

İkili arasında geçen konuşmalarda Turan birçok kez, Erzan’a, kendisi ve arkadaşlarını dolandırdığına illişkin  bu kişiye yönelik sitemde bulunuyor. Turan, “Ben sana dünya para getirdim. Seçil bütün servetim sendeydi ya. Ben ne yapacağım; karıma şimdi ne diyeceğim Seçil ya” diyerek tepki verdiği söyleniliyor.

Dava dosyasında Erzan’ın yazıştığı binlerce kişinin bulunduğu fakat bunun yanında 500 bin dolar kaptıran Fernando Muslera ile Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan da yer alıyor. Okan Turan’ın, hemen her mesajında Erzan’a, sorunun çözümü için yardımcı olmaya çalıştığı ortaya çıktı.