Sahibinden.com'un yeni platformu Otobid, bireysel araç sahiplerinin araçlarını Türkiye genelinde binlerce oto galerinin katılabildiği çevrim içi açık artırma ortamında satışa sunarak hızlı, şeffaf ve güvenilir bir satış süreci sağlıyor.

Otobid platformunun hizmetlerini ve yeniliklerini duyurmak amacıyla sahibinden.com Üst Yöneticisi (CEO) Burak Ertaş ve Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu, Sait Halim Paşa yalısında bir basın toplantısı düzenledi.

Ertaş, otomotiv sektörünün Türkiye'deki en önemli sektörlerden biri olduğunu vurgulayarak, sahibinden.com'un 2024'e önemli yatırımlar ve stratejik açılımlarla başladığını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Taşra Teşkilatlarına Tasarruf Ayarı: 300 Mal Müdürlüğü Kapatılacak Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Taşra Teşkilatlarına Tasarruf Ayarı: 300 Mal Müdürlüğü Kapatılacak

Otobid'in, araç sahiplerini oto galerilerle şeffaf bir ortamda buluşturan çevrim içi açık artırma platformu olduğunu dile getiren Ertaş, kullanıcılara kusursuz bir deneyim yaşatmayı ve maksimum fayda sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Barutçuoğlu ise Otobid'in, araç sahiplerinin araçlarını Türkiye'nin her köşesindeki galerilerle buluşturduğu çevrim içi bir platform olduğunu belirtti. Otobid'i aracını hızlı, güvenle ve şeffaf bir süreçte satmak isteyen tüm kullanıcılar için geliştirdiklerini söyleyen Barutçuoğlu, platformun oto galerilere de önemli avantajlar sağladığını vurguladı. Otobid'in bugün itibarıyla 6 büyük şehirde 14 hizmet noktasında hizmet vermeye başladığını ve gelecek dönemde Türkiye'nin birçok bölgesine hızlı bir şekilde yayılmayı hedeflediklerini ekledi.