Yeni İ phone 15 in özellikleri belli oldu. Apple ‘ın 12 Eylül de tanıtımını yapmayı planladığı yeni amiral gemisi İphone 15 in özellikleri kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. 

Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti

12 Eylül de Apple tarafından düzenlenecek etkinlikte iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Apple Watch 9 Serisini ve yeni donanımsal özellikleri tanıtılacak

iPhone 15 serisi için Apple’ın yaptığı duyuruya göre iPhone 15 serisi ve diğer ürünlerin tanıtımı ‘Wonderlust‘ etkinliğinde 12 Eylül Salı günü Türkiye saatiyle 20:00’da yapılacak. 
Etkinlik  Apple Park kampüsünde  bulunan Steve Jobs Theater’da gerçekleştirilecek. 

Söz konusu tanıtım etkinliğinde iPhone 15’lerin tanıtulmasının yanı sıra Apple Watch Series 9 akıllı saatler de tanıtılacak. Ayrıca Apple Watch Ultra 2 akıllı saat modeli de görücüye çıkacak.

İşte iPhone 15 ait özellikler
Apple’ın, ilk defa bu yıl  iPhone’da şarj standardını değiştirerek önemli bir yeniliğe gitmesi bekleniyor. AB standartlarına uyum zorunluluğu olan şirket, iPhone 15 serisi ile birlikte yeni Type-C şarj standardına geçiş yapmış olacak. 

iPhone 15 Pro ve Pro Max’in sahip olduğu  yeni özellikler ,yükseltilmiş 3 nanometre çipin maliyeti dikkate alındığında, bu cihazların dünya ve Türkiye fiyatlarında ciddi artışlar olması bekleniyor.