Kimler Faydalanabilir?

Destekten yararlanmak isteyen annelerin 0-36 ay arası bir çocuğa sahip olmaları ve kayıtlı olarak çalışıyor olmaları gerekiyor. Projeden yararlanma hakkı, özellikle çocuk bakımı nedeniyle iş gücünden uzak kalmak zorunda kalabilecek annelere sunuluyor. Böylece anneler hem maddi destek alacak hem de iş gücünden kopmayacaklar.

Emeklinin Simdiden Garantiledigi Zam Orani Belli Oldu

Başvuru Detayları ve Şartları

Başvuru süreci ve detayları henüz tam olarak açıklanmamış olsa da, SGK önümüzdeki günlerde gerekli bilgileri ve başvuru linkini kamuoyu ile paylaşacak. Bu destek sayesinde anneler, çocuk bakımını kolaylaştırıcı bir maddi yardım elde ederken, aynı zamanda kayıtlı istihdama teşvik edilecekler. Projede, eğitimli ve sertifikalı çocuk bakıcılarının istihdamı da desteklenecek, böylece annelerin iş hayatına entegrasyonu sağlanmış olacak.

Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı

Nasıl Başvurulacak?

SGK, başvuru sürecini resmi internet sitesi üzerinden ve diğer iletişim kanalları aracılığıyla duyuracak. İlgilenen anneler, SGK'nın web sitesini ve ilan edilecek başvuru linkini takip ederek, başvurularını elektronik ortamda yapabilecekler.