Ankara'nın Sincan ilçesinde, 43 yaşındaki bir şüpheli tarafından gerçekleştirilen dehşet verici bir olay, bölgeyi sarsmış durumda. Sokakta oynayan 4 çocuğu yanına çağıran şüpheli, daha sonra 9 yaşındaki bir çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı.

"BENİ İÇERİ ALDI"


Human ilk sözlerinde "Yardım etmek için gittik. Bana sünnet oldunuz mu dedi. Ben de evet dedim. Arkadaşlarım yana kaçmıştı ben oradaydım. Diğer arkadaşlarım üst kata kaçtı. Sonra beni içeriye aldı ısırdı. Kaçmak istedim kaçamadım." dedi.
 

GÖZLERİNİ ÇIKARMAYA ÇALIŞMIŞ

Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar


Olay sonrası kahrolan aile ise konuyla ilgili zor durumda olduklarını belirterek, "Çocuğu yatırıyor. Gırtlağına, gözlerine çökerek, çocuğun cinsel organını ısırarak tabandan koparıyor. Ardından çocuğun gözlerini çıkarmaya çalışmış. Gırtlağını sıkmış" ifadelerini kullandı.
 

46 GÜN HASTANEDE KALDI


Dehşete düşüren olaydan sonra bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.
Yapılan incelemenin ardından çocuğun uzvu bulundu ve talihsiz çocuk hastaneye kaldırıldı.


46 gün hastanede kalan Human 48 saatlik de bir ameliyat geçirdi.
Ancak operasyondan istenilen sonuç elde edilemedi ve uzuv yerine geri eklenemedi.
 

“DAHA ÖNCE DE CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU”


Acılı aile, sapık Evren Demirci'nin daha önce de cinsel saldırılarda bulunduğunu belirtti.
Human'ın babası, "Komşularımızda da önceden böyle bir olay olmuş üst katımızdaki komşumuzun çocuğunun cinsel organını da ısırmaya çalışmış onu koparamamış onu sıyırmış" dedi.
 

111 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR


Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili olarak başlattığı soruşturmayı tamamlayarak, şüpheli Demirci hakkında ‘basit cinsel istismar, nitelikli yaralama, nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarında 111 yıla kadar hapis talebiyle Ankara Batı 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.