2024 yılı serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları için tarihler açıklandı 2024 yılı serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları için tarihler açıklandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, bir adam kendisini aldattığından şüphelendiği eşini öldürdü ve ardından intihar etti. Olay, Harman Mahallesi Aşıklar Caddesi'nde meydana geldi.

Akif Ünal (81), şüphelendiği eşi Döndü Ünal'ı (45) silahla öldürdü. Daha sonra aynı silahı kullanarak kendisine de ateş eden Ünal, ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Döndü Ünal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, Akif Ünal'ı ise hemen hastaneye götürdü. Ancak Ünal, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayı gören mahalle sakinleri, yaşanan dehşeti tarif etti. Naime Çoban, balkonda çamaşır astığı sırada dört el ateş sesi duyduğunu ve kadının yerde olduğunu gördüğünü söyledi. Ali Ayelan ise çöp dökmeye gittikten sonra tabanca sesi duyduğunu ve kadına üç kez ateş edildiğini, ardından adamın da kendisine ateş ettiğini ifade etti.

Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı ve olayın detaylarını belirlemeye çalışıyor.