Sincan ilçesinde yaşanan trajik olayın ardından, 72 yaşındaki Tahsin Ü.'nün ifadesi ortaya çıktı. Gürültü sebebiyle komşularıyla yaşadığı tartışmanın ardından pompalı tüfekle 5 kişiyi öldüren zanlı, polise verdiği ifadesinde olayın detaylarını anlattı.

Ticaret Bakanı Bolat: Fahiş fiyatta kapatma cezası da uygulanacak Ticaret Bakanı Bolat: Fahiş fiyatta kapatma cezası da uygulanacak

Zanlının ifadesine göre, çocukların salonda gürültüyle oyun oynadığını belirten Tahsin Ü., uyuyamadığını ve komşularını uyardığını ifade etti. Komşularının tepki göstermesi üzerine belindeki av tüfeğini çıkaran zanlı, ifadesinde şu detaylara yer verdi: "Hamdi'nin üzerime yürüdüğünü, annesi Behiye'nin de bana saldırdığını gördüm. Bu sırada panikle belimdeki tüfeği ateşledim. İlk olarak Hamdi'ye, ardından Behiye'ye ateş ettim."

Ancak zanlı, ev içerisinde yaşanan diğer olayları hatırlamadığını belirtti: "O geceden aklımda kalan Sunay'a, Hamdi'ye ve Behiye'ye bir el ateş ettiğimdir. Evden çıktığımı hatırlıyorum. Evin içerisinde yaşanan diğer hadiseleri hatırlamıyorum."