İYİ Parti'nin yeni başkanlık divanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanlık divanı belli oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamalara göre, uzun süredir beklenen sıcak havalar sonunda yüzünü gösteriyor. Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde de sıcaklıkların Mayıs ayı itibariyle artması bekleniyor.

Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak. Trakya, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, İstanbul, Isparta, Osmaniye, Kahramanmaraş, Sinop ve Sivas çevreleri, Ankara'nın kuzey ve batısı, Çankırı'nın batısı, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülebileceği belirtiliyor.

Ancak, ülkenin iç kesimlerinde sıcaklıkların 2 ila 4 derece artması bekleniyor ve diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar kuzey ve batı yönünden esecek ve Marmara'da güney yönünden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde sıcak havaların etkisini hissettirmesi bekleniyor ve vatandaşlar için sevindirici bir haber olarak değerlendiriliyor. Ancak, sağanak yağışların olumsuzluklara yol açabileceği için vatandaşların dikkatli olmaları ve tedbirli olmaları belirtildi.