Son dakika haberleri altın piyasasını sarsıyor! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını, tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. 27 Kasım 2023 tarihinde altın fiyatları nasıl şekillendi?

Ons altın, 16 Mayıs'tan bu yana ilk kez 2018 doları test ederek yatırımcıları heyecanlandırdı. Özellikle Fed'in faiz artırımına ilişkin güçlenen beklentiler, ons altının bu sabah 2018,14 dolara kadar çıkmasına neden oldu. Altın piyasasında yaşanan bu hareketlilik, yatırımcıları altın fiyatlarındaki güncellemeleri yakından takip etmeye yönlendirdi.

Gram Altın Yeni Rekorunu Kırdı!

Altın fiyatlarındaki yükseliş, gram altının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına neden oldu. Saat 09.22 itibariyle gram altın, 1894 lira ile tarihi zirvesini gördü. Bu yüksek seviye, altın yatırımcıları arasında dikkat çekti ve piyasaya olan ilgiyi artırdı.

Çeyrek Altın ve Cumhuriyet Altını Değer Kazandı

Sedyeden Kalkıp Doktora Saldırmıştı! Şüpheliler Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı Sedyeden Kalkıp Doktora Saldırmıştı! Şüpheliler Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Diğer altın türleri de gram altının izinden gitti. Çeyrek altın, 3 bin 97 lira seviyesinden işlem görerek yatırımcısına kazandırmaya devam ederken, Cumhuriyet altını da 12 bin 746 lira seviyesinden alıcı buldu. Altın piyasasındaki bu yükseliş, ekonomik belirsizlikler ve küresel gelişmelere bağlı olarak altına olan talebi artırıyor.