Bayramın yaklaşması ve Türk Lirası'nın son dönemdeki değer kaybı, tüketicilerin nakit ihtiyacını artırırken Akbank, müşterilerinin bu zorlu süreçten kolaylıkla geçebilmeleri için destek olmayı hedefliyor. Banka, öncülüğünü yaptığı sıfır faizli nakit avans kampanyası ile bayram öncesi maddi yükünü hafifletecek.

Akbank'ın sunduğu bu özgün kampanya, bankanın mobil platformu üzerinden erişilebilir olacak. Müşteriler, sıfır faizle 15.000 TL'ye kadar nakit avans imkanından faydalanabilecekler.

Kampanyanın Detayları ve Katılım Koşulları

Akbank'ın bayram öncesi tüketicilere sunduğu bu kampanya 13 Haziran'da başlayıp, 14 Temmuz'a kadar sürecek. Kampanyadan yararlanarak 15.000 TL'lik nakit avans çeken müşteriler, bu tutarı 6 ay vadeli olarak geri ödeme imkanına sahip olacaklar.

Akbank'ın mobil platformu üzerinden sunulan kampanya, mevcut müşterilere olduğu kadar Akbank Axess ve Wings kart başvurusunda bulunan yeni müşterilere de açık olacak. Yeni müşterilerin kampanyadan faydalanabilmesi için, kart başvurularının 25 Ağustos 2023 tarihine kadar onaylanmış olması gerekiyor.

CHP'li Vekillere Müfredat Protestosu Sonrası MEB'ten İkram CHP'li Vekillere Müfredat Protestosu Sonrası MEB'ten İkram

Bayram Öncesi Akbank'ın Müşterilerine Sunduğu Destek

Akbank'ın bu dönemde sunduğu sıfır faizli nakit avans kampanyası, tüketicilere bayram öncesi maddi destek sağlama hedefini taşıyor. Nakit ihtiyacı olan ve bu fırsatı kaçırmak istemeyen tüketicilerin hızlı hareket etmeleri gerekiyor.