Acun Ilıcalı Nur Tuğba Namlı'nın YouTube programına konuk olarak katıldığında "'Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Nankör insan, kansız adam sevmem" yanıtını verdi. Ilıcalı verdiği yanıtla gündem oldu. Bahsettiği kişinin oyuncu Serkay Tütüncü olduğu ileri sürüldü.

Ilıcalı programda "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar “Survivor’ı bana sormayın” diyor. Ben de aradım “Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?” dedim. “Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.” dedi. “Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın” dedim." diyerek Serkan Tütüncü'yü hedef almıştı.

Tütüncü ise çok geçmeden sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'yı etiketleyerek "Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için. Ben hiçbir zaman onlardan olmadım, kusuruma bakmayacaksın. Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum, elemelere geldim, seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve BİTTİ. Kariyerimi All Star şampiyonluğu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten. Survivor ile ilgili detaylara girmeyeyim bence, iyice canınız sıkılmasın. Hadi eyvallah." dedi.

s-cf6090fb5d7157579e85f49ccb619c1605d1842b

Dev şirket, saatlik ücretle çalışacak işçi alımı yapacak Dev şirket, saatlik ücretle çalışacak işçi alımı yapacak

Bu etiketli göndermenin üzerine Acun Ilıcalı'dan bir cevap gelmedi fakat Atilla Taş Twetter üzerinden Serkan Tütüncüyü destekler nitelikte tweet attı. Taş Serkan Tütüncüyü tanımadığını ama Acuna'a ağzının payını iyi verdiğini söyledi. 

s-1dc0f1e74f8060655870d33c85016bb29a6a0ea7

Taş, Acun’a ağzının payını ne güzel vermiş! Helal be kardeşim! Herkes çevrendekiler gibi yalaka ve kapı kulu olmayabilir Acuncum alışacaksın!"  dedi.

Serkan Tütüncü ve Atilla Taş' ın söylediklerinin üzerine Acun Ilıcalı hala bir şey söylemedi.