Seçimlerin kaybedilmesinin ardından yaşadığı 'değişim' tartışmaları ile gündemden düşmeyen CHP'de sular durulmuyor. Parti içerisindeki muhalefetin artması sonrası 'istafa et' çağrılarıyla karşı karşıya kalan CHP liderinin “CHP’yi bilen ve bagajı olmayan birini getirin, hemen istifa ederim” sözlerini kullandığı iddia edildi. 

Bakan Tekin: Eğitim sadece Bakanlığın, okulların ve öğretmenlerin işi değil Bakan Tekin: Eğitim sadece Bakanlığın, okulların ve öğretmenlerin işi değil

Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği iddia edilen sözleri Hürriyet'teki köşesine taşıyan Abdülkadir Selvi, ilgili sözlerin muhatabının Ekrem İmamoğlu olduğunu söyledi:

"Kılıçdaroğlu’nun bırakmasını isteyen kim? Ekrem İmamoğlu. İmamoğlu’na açıkça, 'Senin geçmişin temiz değil' diyor. Bunlar kavgada söylenmeyecek sözler" 

"Ama Kemal Bey son haftaya girildiğinde özgüvenini kaybetmeye başladı. Panikledi. Kılıçdaroğlu’nu eleştirebilirsiniz. Hatta istifasını isteyebilirsiniz. Hatta seçim gecesi istifa etmesi gerekiyordu. Ama hakaret edemezsiniz. Muhalif bazı gazeteciler bu konuda çok kötü bir sınav verdiler. Türkiye Cumhuriyeti’ne cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdikleri Kılıçdaroğlu’na çok çirkin benzetmeler yaptılar. Kınıyorum."