EURO 2024 Elemeleri'nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. D Grubundaki beşinci maçında Ermenistan ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Türkiye, bir sonraki karşılaşmada Hırvatistan deplasmanında mücadele edecek. Hırvatistan Türkiye ile Opus Arena Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. 

Hırvatistan Türkiye mücadelesi 12 Ekim Perşembe günü saat 21.45’de başlayacak. Mücadele şifresiz olarak TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Yeni teknik direktör Vincenzo Montella, A Milli Takım kariyerindeki ilk maçına çıkacak. Montella, ilk sınavını Hırvatistan karşısında verecek. 

Maçta yer alacak A Milli Takım aday kadrosu da belli oldu. 


KALECİ: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Ertaç Özbir, Uğurcan Çakır

DEFANS: Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Rayyan Baniya, Samet Akaydin, Eren Elmalı, Rıdvan Yılmaz

Enflasyon Verisinden Sonra Altın ve Dolardan Sert Tepki Geldi Enflasyon Verisinden Sonra Altın ve Dolardan Sert Tepki Geldi

ORTA SAHA/FORVET: Berkan Kutlu, Emre Akbaba, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Yusuf Sarı, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Kenan Yıldız, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu.

EURO 2024 D GRUBU PUAN DURUMU
HIRVATİSTAN 4 MAÇ 10 PUAN

TÜRKİYE 5 MAÇ 10 PUAN

ERMENİSTAN 5 MAÇ 7 PUAN

GALLER 5 MAÇ 7 PUAN

LETONYA 5 MAÇ 0 PUAN

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Hırvatistan ve Türkiye liderlik koltuğu için mücadele edecek. Hırvatistan, bir maç eksik olmasına rağmen 10 puanla averajla Türkiye’nin hemen önünde. 

Grup maçları tamamlandıktan sonra EURO 2024’te mücadele edecek 20 takımın kimler olacağı belli olacak. 10 gruptan ilk iki sırayı alan takımlar, EURO 2024’te direk katılma hakkı elde edecek.