Konya'nın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 34 yaşındaki polis memuru Bilgehan Erdoğan, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Olay, Müftü Mahallesi'nde bulunan evinde gerçekleşti. İstirahat halinde olan Erdoğan, mesaiye gelmemesi üzerine ailesi tarafından ulaşılamayınca, polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Diyanet'ten 'makam aracı' açıklaması: 'Yoğun şehir dışı programları dolayısıyla...' Diyanet'ten 'makam aracı' açıklaması: 'Yoğun şehir dışı programları dolayısıyla...'

Evine yönlendirilen ekipler, Erdoğan'ın hareketsiz bir şekilde bulunduğunu fark etti. Sağlık görevlilerinin müdahalesinde kalp atışlarının durduğu tespit edilen polis memuru, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Bilgehan Erdoğan'ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Erdoğan'ın cenazesi, yarın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenecek törenin ardından memleketi Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Fele köyünde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazıyla toprağa verilecek.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden yapılan taziye mesajında, "Hakkın rahmetine kavuşan genç meslektaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve emniyet teşkilatına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.