İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren ve kırmızı bültenle aranan 2 organize suç örgütü elebaşının yanı sıra bir diğerinin de difüzyon mesajıyla arandığı bildirerek, Alanya ve İstanbul'da gerçekleştirilen Kafes-21 operasyonları sonucunda üç elebaşının yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, düzenlenen basın toplantısında, yapılan operasyonlarda ele geçirilen delillerle birlikte organize suç örgütlerine yönelik önemli adımlar atıldığını belirtti. Yakalanan elebaşlarının, uluslararası arenada da aranan suçlular olduğunu ifade etti.

Ankara Emniyeti'nde gözaltına alınan Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan atandı Ankara Emniyeti'nde gözaltına alınan Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan atandı

Operasyonun, Türkiye'nin güvenlik güçleri tarafından organize suç örgütleriyle mücadele kapsamında kararlı bir şekilde yürütülen çalışmaların bir ürünü olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, halkın huzuru ve güvenliği için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini vurguladı.