2024 yılına girişimizi 1 Ocak Pazartesi günü kutlayacağız. Bu tarih hafta sonuna denk geldiği için tatilini 3 güne çıkararak yılbaşını doyasıya kutlamak isteyenler için ideal bir fırsat olacak.

Ramazan Bayramında 9 gün tatil olanağı

10-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nı Pazartesi günü izin kullanarak 9 güne çıkarmak mümkün. Bu, yıl içerisindeki en uzun tatil fırsatlarından biri olacak.

23 Nisan ve 29 Ekim'de 4'er günlük fırsatlar

Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü

23 Nisan Salı gününe denk geliyor. Ancak Pazartesi günü izin alarak bu tatili 4 güne çıkarabilirsiniz. Aynı şekilde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için de Pazartesi günü izin kullanarak 4 gün tatil yapabilirsiniz.

1 Mayıs'ta 5 gün tatil için ideal zaman

1 Mayıs Çarşamba gününe denk gelmekte. Bu tatilin öncesinde veya sonrasında 2 gün izin kullanarak 5 gün tatil yapma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kurban Bayramı'nda 9 gün tatil şansı

16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için hafta sonunu da ekleyerek 2 gün izin kullanarak 9 gün tatil yapmak mümkün olacak.

15 Temmuz ve 30 Ağustos'ta 3'er gün tatil imkanı

Hem 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı, hafta sonlarına yakın tarihlerde gerçekleşiyor. Bu sayede her iki tatil için de hafta sonunu ekleyerek 3'er gün tatil yapabilirsiniz.