Yatırımcıların güvenli limanı olarak gördüğü altın piyasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili tahminlerini sıraladı.

'Gram altın ile ilgili uyarılarım var' diyen İslam Memiş, gram altında şu an hakim olan fiyatın dip seviyeler olduğunu söyledi. Hızlı atakların gelişebileceğini söyleyen uzman isim, alım için fırsat kollayanlara seslenerek piyasadaki söz konusu fiyatların değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. 

Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altın ile ilgili tahminlerini şu sözlerle dile getirdi:

''Gram altında hikaye bambaşka. Ucuz bir altın yok. Altın yatırımcısı internet fiyatı ile serbest piyasalar arasında 50 lira farka alışmalı. Gram altında 1700 altını beklemiyorum. 1710 lira fiziki tarafta gram altın. Ekranlarda 1650'ler var ama bunların hiçbir geçerliliği yok. Gram altın 1700 altına sarkmadı bu hafta. Ons altın, ons gümüş, gram altın, gram gümüş tarafında önemli bir uyarım var. Buralar dip seviyeler, hızlı ataklar görebiliriz. Alım için fırsat kollayanlar o yüzden buraları iyi değerlendirmeli. Eylül ortası olabilir, Ekim olabilir, ciddi türbülans güçlendi. Beklentim pozitif, ekim itibarıyla 1820, 1820, 1880 hatta dolarda agresif yükseliş olursa 2000 TL'ye yelken açan bir gram altın olabilir.