Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a Sert Tepki: CHP'nin Ev Kölesi Olmuştur Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a Sert Tepki: CHP'nin Ev Kölesi Olmuştur

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşanan trajik bir olay sonucunda 2 yaşındaki Nisa Nur Ö. adlı bebek hayatını kaybetti. Olay, 18 Mayıs tarihinde Çaycuma ilçesinin İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Furkan Sevinç isimli kişi, geceyi Nisa Nur Ö.'nün annesi M.Ö.'ye ait evde geçirdi. Ertesi gün M.Ö., diğer 8 yaşındaki kızını alarak markete gittiğinde, evde yalnız kalan 2 yaşındaki Nisa Nur Ö. cinsel istismara uğradı.

Bebek bayıldıktan sonra Furkan Sevinç, onu ayıltmak amacıyla havaya fırlattı ve tokatladı. Bebek kendine gelmeyince Sevinç, onu hastaneye götürdü. Ancak yapılan doktor muayenesi sonucunda cinsel istismara maruz kaldığı tespit edildi ve Furkan Sevinç yakalandı. Sevinç, polise verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etti ve olayın annenin markete gitmesi sırasında gerçekleştiğini, bebeğin bayıldığını ve onu ayıltmak için tokatladığını söyledi.

Furkan Sevinç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nisa Nur Ö. ise Çaycuma Devlet Hastanesi'nden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Nisa Nur Ö. saat 10.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Soruşturma devam ederken, anne M.Ö. ve olayla bağlantısı olduğu düşünülen M.G. isimli bir erkeğin emniyette ifadeleri alınmaya devam ediyor. Diğer 8 yaşındaki kızı ise devlet korumasına alınarak sevgi evine yerleştirildi. Olayla ilgili soruşturma ve adli süreç devam ediyor.