Kamu bankaları yeni yılda paranın musluklarını açtı. Emekli ve eyt kapsamında emekli olacak veya emekli maaşını kamu bankalarına taşıyan müşterilereine müjde geldi.

Emekli maaşını Ziraat Vakıf ve Halkbank'tan alan emeklileri sevindirecek bir haber geldi. Maaşını taşıyana 10.000 liraya varan ek ödeme veriyor.

5500 TL ve üstte emekli maaşı alan emekliler maaşlarını Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'tan birine taşırsa binlerce lira para alacak. Emekli maaşlarına yapılan zam ile beraber Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kolları sıvadı. Ocak ayında güncel rakamlarını açıklayan üç kamu bankasının promosyon ödemeleri ile ilgili merak edilenler haberimizde…

EMEKLİYE EK 5.000 TL ÖDEME
Emekli maaşını taşıyan emekliler 5 bin lira ek ödeme de aylıklarına yatacak.

31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacak olan kampanyaya katılmak için bu bankaların şubelerine giderek maaş taahhüdü vermek gerekiyor.

emekliye kredi
Devlet bankaları emeklileri sevindirecek bir haber verdi. Bankalar emeklilere özel hazırlanmış kredi paketlerini sıralıyor. emekli maaşlarının ciddi oranda artış göstermesi bankaları da harekete geçirdi. Ancak bu kampanya sadece ocak ayı için geçerli olacak.