2023 yılında ekonomik verilerin tavan yaptığı şu günlerde kamu ve özel bankları vatandaşlara ihtiyaç kredileri kapsamında kredi musluklarını açarak kampanyalarını tek tek duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan seçim öncesi düşük faizli kredi müjdesi! 100.000 TL kredi bu faiz oranıyla dağıtılacak! İşte detaylar...

 Türkiye'deki yüksek enflasyon oranları ve özel bankaların kredi verme şartlarını sıkılaştırması nedeniyle, Ziraat Bankası müşterilerine kolaylık sağlamayı amaçlıyor. Banka, bireysel ihtiyaç kredisi ile müşterilerin nakit ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılamayı hedefliyor ve bu fırsatla birlikte krediye erişimde yaşanan zorlukları azaltıyor.

aEHxHndV

Sınav takviminde '2 Haziran' polemiği! LGS ileri tarihe mi atılıyor? Sınav takviminde '2 Haziran' polemiği! LGS ileri tarihe mi atılıyor?

Ziraat Bankası Resmi sitesinden yapılan duyuruya göre;

Ziraat Bankası, Tüketici Kredisi kapsamında müşterilerine nakit ihtiyaçlarına yönelik farklı tutarlarda ve vade seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor. Kredi kullanmak isteyen müşteriler, istedikleri tutar ve vade oranını kendileri belirleyerek faiz oranlarından yararlanabiliyorlar. Ziraat Bankası Tüketici Kredisi üst limiti 100 bin TL olarak belirlenmiştir.

Tüketici Kredisi çerçevesinde, 10 bin TL ile 50 bin TL arasında kullanılacak kredilere 36 ay vadeyle yüzde 1,94 faiz oranı uygulanırken, 50 bin TL ile 100 bin TL arasındaki krediler için 24 ay vadeyle yüzde 1,99 faiz oranı geçerlidir.


Müşterilerin her türlü ihtiyacına yönelik olarak kullanabileceği Ziraat Bankası Tüketici Kredisi'nde, ödeme planını müşteri belirleyebiliyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesinde Tüketici Kredisi'ni bulup, çekmek istenilen tutar ve vade sayısını girerek mevcut faiz oranları ve ödeme planı hakkında detaylı bilgi edinmek mümkün.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi'nde, 100 bin TL altındaki krediler için vade süresi 24 ve 36 ay olarak belirlenirken, 10 bin TL üzerindeki krediler için vade süresi 12 ay olarak belirlenmiştir ifadelerine yer verildi.