Ziraat Bankası, kamu bankaları tarafından desteklenen bir kredi kampanyası başlattı ve faizleri sıfıra indirdi. Bu kampanya ile birlikte, nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için 12 ay geç ödeme planı da sunuluyor.

Başlatılan kampanya kapsamında, 84 aya varan vade imkanları sunuluyor ve 12 ay boyunca geri ödemesiz olarak talep edilebiliyor. Şartları sağlayan kişilere 350 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Ancak, kampanya sadece belli başlı illerde geçerli olacak.

Bu otomobil Türkiye pazarını karıştırır! sıfırı 450 bin liraya satılacak Bu otomobil Türkiye pazarını karıştırır! sıfırı 450 bin liraya satılacak

Ziraat Bankası'nın "Köye Dönüş" projesi kapsamında hayata geçirilen kampanya ile birlikte köye dönüş projeleri de destekleniyor. Proje, tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla hükümet tarafından piyasaya sunulan politikalar arasında yer alıyor.

Köye dönüş projesi ile birlikte, köyüne dönmek ve ekip biçmek isteyen vatandaşlar, şartları sağladıkları takdirde 12 ay gecikmeli ve 84 aya varan vade imkanlarıyla birlikte faizsiz 350 bin TL kredi desteği alabilecekler. Bunun yanı sıra, Ziraat Bankası genç çiftçilere de 1 milyon TL'ye varan kredi imkanı sunuyor.

Şehir yaşamından köy yaşamına geçmek isteyen vatandaşlar için, Uzman Eller Projesi kapsamında 250 bin TL'lik hibe, Genç Çiftçi Kredisi ve Köye Dönüş Kredisi olmak üzere 3 farklı teklif sunuluyor.

KÖYÜNE DÖNMEK İSTEYENLERE 3 AYRI TEKLİF
Ziraat Bankası tarafından şehir yaşamından köy yaşamına gitmek isteyenler için 3 farklı fırsat bulunuyor. Doğallık ve köy hayatı istiyorsanız sizin için sunulan 3 teklif şu şekilde;

Uzman Eller Projesi 250 bin TL ( HİBE)
Genç Çiftçi Kredisi 1 milyon TL
Köye Dönüş Kredisi 350 bin TL