Ziraat Bankası ve Vakıfbankası akaryakıt fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde müşterilerine bir jest yaparak indirim yaparlerini duyurdu.

Ziraat Bankası ve Vakıfbankası müşterileri bu bankalardan almış oldukları düşük faizli kredilerin yanı sıra akaryakıt ve lpg alımlarında da indirimli şekilde kampanyalar dahilinde yararlanacagı duyurusunu yaptılar.

Ekonomik  verilerinin tavan yaptığı şu günlerde benzin ve lpg fiyatlarının çok yüksek olması araç sürücülerini karar kara düşündüren konuların başında gelmekteydi Ziraat Bankası ve Vakıfbankası müşterileri artık rahatlatan bir nefes alacak.

Kampanyalardan dilediğiniz zaman zarfı içerisinde başvuru yaparak yararlanabilirsiniz. Lakin burada kampanyadan yararlanacak olanların bilmesi gereken en önemli hususlardan biri de 31 Mart tarihine kadar kampanyanın geçerli olacağını unutmayın. Belirtilen tarih sonrasında kampanya sona ereceğinden dolayı elinizi çabuk tutmaya başlayabilirsiniz.

500 TL akaryakıt alanlar için Vakıfbank ve Ziraat Bankası 60 TL indirim kazanabilmenize yardımcı olacak Tek seferde yapacağınız 500 TL akaryakıt alışverişleri sonrasında indirim anında tanımlanmış olacak. Böylelikle tasarruflu bir yakıt imkanından yararlanacaksınız.

Sonuç olarak; Ziraat bankası Ve Vakıfbank müşterileri araç akaryakıtlarında bir tık avantajlı olarak birazda olsa nefes alabilecek.