Ziraat Bankası'nın Peugeot 301 araç satışına ilişkin verdiği bilgilere göre, 2019 model Peugeot 301 araçlarında KDV alınmayacak. Bunun yanı sıra, Ziraat Bankası müşterileri için özel faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri sunulacak. Ziraat Bankası Duyurdu: Ziraat Bankası’ndan kaçırılmaz fırsat! Piyasanın yarı fiyatına araç satışı yapılacak! 391 bin TL... İşte detaylar...

ZİRAAT BANKASI'NDAN UYGUN FİYATA ARAÇ SATIŞI
Türkiye'de görülen ekonomik kriz nedeniyle hem ikinci el piyasası hem de sıfır araç piyasası oldukça zor günler geçirdi. Vatandaşlar ellerinde bulunan nakit parayı değerlendirmek için araç yatırımı yapmayı tercih ediyor. Aracını değiştirmek isteyen ya da yeni bir araç satın almak isteyen kişilere kaçırılmayacak fırsatlar Ziraat Bankası'ndan geldi.

CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız: Öğretmenler atama gibi atama bekliyor! CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız: Öğretmenler atama gibi atama bekliyor!

Peugeot 301 marka araç satışı için detaylar paylaşıldı.2019 model olduğu belirtilen aracın yakıt türünün dizel ve manuel vites olduğu aktarıldı.95.700 kilometrede olan aracın motor hacminin ise 1301 ile 1600 cc olduğu belirtildi. Aracın motor gücü ise 75-100 Hp olarak açıklandı. Ziraat Bankası tarafından sunulan Peugeot 301 model aracın rengi ise mavi olarak belirtildi.

SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU
Ziraat Bankası tarafından satışa koyulan Peugeot 301 model araç fiyatı belli oldu. Alınan bilgiler doğrultusunda araç satış fiyatına %18 KDV'nin dahil olduğu aktarıldı. Araç hasar kaydı sorgulamaları ise ihale katılımcıları tarafından yapılıyor.

2019 model Peugeot 301 model aracın fiyat teklifinin 391.000 TL olduğu aktarıldı. Ancak satış işlemleri için fiyatların değişiklik gösterebileceği belirtildi.