CHP kulislerinde neler oluyor? Özgür Özel hangi kritik ismin istifasını istedi? CHP kulislerinde neler oluyor? Özgür Özel hangi kritik ismin istifasını istedi?

Kampanya, Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinde yayınlanan detaylarla duyuruldu. Bankanın duyurusuna göre, Bankkart kredi kartı veya banka kartı kullanılarak Kappatur'da tek seferde gerçekleştirilecek belirli tutar aralıklarındaki peşin veya taksitli alışverişlerde Bankkart Lira hediye edilecek:

  • 10.000 TL-14.999 TL arası alışverişlerde 1.000 TL,
  • 15.000 TL-29.999 TL arası alışverişlerde 1.500 TL,
  • 30.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 3.000 TL.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS ile kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanya 30 Haziran'a kadar devam ediyor. SMS ile katılmak isteyenler, "KAPPATUR" yazıp 4757'ye göndererek kampanyaya dahil olabilir.

Hediyelerinizi Kullanma Süreniz

Kampanya müşteri bazında düzenleniyor ve bir müşterinin yalnızca bir kez ödül kazanabileceği belirtiliyor. Hediyelerinizi kullanabilmek için alışverişlerinizin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekiyor. Kazanılan Bankkart Liralar 8 Temmuz 2023 tarihinde yüklenerek, 23 Temmuz 2023 tarihine kadar anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Alanlar ve Limitler

Bu özel kampanya, sadece Kappatur Merkez Ofisi, 444 0 577 numaralı çağrı merkezi ve "www.kappatur.com" web sitesinden online yapılacak rezervasyonlar için geçerli. Ziraat Bankası'nın duyurusunda, uçak bileti alımlarının Bankkart Lira kampanyasına dahil olmadığı ve kazanılabilecek ödülün en fazla 3 bin lira olduğu belirtiliyor.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Bu kampanya, Bireysel kartlar ve Bankkart Başak ile yapılan harcamalar için geçerli olup, ön provizyon işlemleri, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Unutmayın, kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.