Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi milletvekili adaylarını YSK'ya sunan siyasi partiler ile ilgili tartışmalar gündem olmaya devam ediyor.

Açıklanan listede aday gösterildiği ili ya da adaylık sırasını beğenmeyenlerin yanısıra parti içerisinde yaşadığı sorunlarla gündeme gelen milletvekilleri seçim öncesi dikkatleri üzerine çekiyor.

Son olarak Zafer Partisi Balıkesir birinci sıra milletvekili adayı gösterilen Suat Aydın adaylıktan çekildiğini ve partisinden istifa ettiğini zehir zemberek sözlerle açıkladı.

Suat Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gündemi sallayacak ifadelere yer verdi:

Uzmanlar, MB'nin faiz kararına ne dedi? Uzmanlar, MB'nin faiz kararına ne dedi?

"Zafer Partisi ile çıktığım, ailemi, evladımı, işimi ihmal edip, vatan için çıkılan bu doğru ve haklı yolu yoldan çıkıp rantiye, şantiye hesapları yapanlar ile Hürrem Sultanlarla, Pargalı İbrahimlerle dolan Zafer Partisi’nden istifa ediyorum ve milletvekilliği adaylığımdan vazgeçiyorum.

Ben onurumla yaşamayı, bozkurt gibi durmayı her şeyden önce tutarım. Bizim derdimiz ülkemizden doğru söyleyip, arkada yanlış işler yapanlar ile yol yürümeyi kendime ar sayarım. ‘Kula minnet eylemem rızkı veren Allah’tır’ sözünü dilden değil kalpten söylerim."