Geçtiğimiz günlerde bir sosyal kullanıcısı Alışveriş Merkezinin yemek katında yemek yerken bir anda oyuncu Merve Boluğur'un masasına izinsiz oturduğunu ardından garip garip sorular sorduğunu oyuncunun yemek yerken çektiği fotoğrafı ile paylaşmıştı. Sözkonusu paylaşıma binlerce yorum gelmişti. Olay iddia ile ilgili oyuncu Boluğur, sessizliğini bozdu.

İnstagram'dan açıklamada bulunan Boluğur, fotoğrafı paylaşan gencin masasına izin alarak oturduğunu, olayın paylaşıldığı gibi olmadığını söyledi.

"Merhaba arkadaşlar beni konuşmayı sevenler var biliyorum. Ben de buradan onları çok sevdiğimi öncelikle belirtmek isterim. Koskoca ülkenin gündemi ben olmuşum. Bir fotoğraf ve ardından başkasının masasına oturduğum iddiası... Oradaki genç yer bulamadığını ve masama oturmak istediğini söyleyince ben de izin verdim. Hangi devirde yaşıyoruz kaldı ki ortak alan. Kulağımda zaten kulaklık var ve 'Merhaba, nasılsınız ve iyi misiniz?'den başka bir şey konuşulmadı. Ayrıca bu dedikoduları yapan arkadaşlar, dedikoduya ayıracakları zamanı farklı kültürleri, farklı yerleri görmeye harcarlarsa dünyanın çeşitli yerlerinde AVM'lerin ortak alanlarında insanların birbirleriyle medenice sosyalleşip oturabildiğini görebilirler. Bu arada ben de yer bulamasaydım başkasından izin ister masasına oturabilirdim. Sadece arada Merve Boluğur olduğumu unutuyorum. Sizi de aydınlattıysam, artık bu tip yalan haberler görmek istemiyorum. Sevgiler."