14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sahada aktif olan çalışanlar siyasiler, destek arayışlarına devam ediyor.

Bu bağlamda Cumhur İttifakı ortaklarından Yeniden Refah Partisi YSK'ya sunduğu listede Düzce'de sırasıyla Nezir Merttürk, Çiğdem Kulalı Seçkin ve Mithat Kütükoğlu'nu aday gösterdi. Fakat Yeniden Refah Partisi'nin Düzce'de seçim propagandası için kullandığı bir aracın üzerindeki görseller kadın adayın fotoğrafının karartılması tepki topladı.

Tepki yağan görüntülere Yeniden Refah Partisi'nden açıklama geldi. 

Cumhuriyet'e konuşan Yeniden Refah Parti'li Altınöz, ortaya çıkan görüntülerin sorumlusunun seçim aracının giydirmesini yapan firma olduğunu, fotoğraf kullanmamak gibi bir durumun söz konusu dahi olmadığını şu sözlerle ifade etti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere zam açıklaması! Tarih verdi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere zam açıklaması! Tarih verdi...

"Söz konusu uygulama ilgili seçim arabasının giydirmesini yapan firmanın hatasından kaynaklanmıştır. Fotoğraf kullanmamak gibi bir durum söz konusu olamaz. Geçmişte Milli Görüş'ün yükselişe geçtiği zamanlarda olduğu gibi bugün de Yeniden Refah Partimizin yükselişini gören karşı odaklar bir kaşık suda fırtına koparmaya çalışmakta.

Tüm teşkilatlarımız ve milletvekili adaylarımız kadınıyla erkeğiyle omuz omuza sahada birlikte çalışmaktadır. Şu anda sahada Yeniden Refah Partisi'nin 50 kadın adayı canla başla partimizi Meclis'e taşımak için canla başla çalışmaktadır. Bu karalama kampanyalarından istedikleri olumsuzlukları elde edemeyecekler. Halkımız bu konuda çok bilinçlidir. Bu tür oyunlara gelmeyecektir. Kim ne derse desin Yeniden Refah Partimiz çok güçlü bir kadro ile mecliste temsil edilecektir"