Murat Kurum: İstanbul İçin Raylı Sistem ve Depreme Hazırlık Önceliğimiz Murat Kurum: İstanbul İçin Raylı Sistem ve Depreme Hazırlık Önceliğimiz

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim işleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.


Ziyaretin ardından konuşan Yıldırım, "Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ni Ali İhsan Bey ile birlikte AK Parti adına ziyaret etmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki seçimlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli, faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Arzu ediyoruz ki bu seçimlerde birlikte yol yürüyelim. Sayın Genel Başkan Fatih Erbakan ve arkadaşları kendi değerlendirmelerini yapacaklar ardından kararını kamuoyuna paylaşacaklardır" dedi.


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da, "Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediler. Bu daveti değerlendireceğiz, kendilerine en kısa zamanda cevap vereceğiz" diye konuştu.