Ünlü model ve sunucu Tülin Şahin yaptığı programlarla da sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor. Konuk olduğu bir programda neden Kanlıca'daki lüks yalıdan taşındığını anlatan Şahin, sosyal medya kullanıcıları tarafından tiye alındı.

Portekizli iş adamı Pedro de Noronha ile olaylı bir şekilde ayrılan ve şimdilerde kızı ile annesiyle yaşayan ünlü model  "Bi Dolaplar Çeviriyoruz" programında bahçe içindeki evinden bahsederken, Kanlıca'daki yalı dairesinde sinüziti dolayısıyla zorluklar çektiğini, denizin üstünde olmanın kendisini epey yorduğunu söyledi:

"15-16 sene Suadiye'de bir villada oturdum. Oradan da Kanlıca'daki bir yalı dairesine geçtim ama ben yalı dairesinde yaşamayı sevmedim. Ağır sinüzitim var. Denizin üstünde olmak yoruyordu. Hamileliğimi de denk gelmişti. Boğaz'daki akıntı da beni çok etkiledi. Kanlıca'dan sonra yıllarca Etiler'de kaldım. Daha sonra bu evime yani Tarabya'ya taşındım. Kızım ve annemle yaşıyoruz."

Bazı sosyal medya kullanıcılarıi Tülin Şahin'in sözlerini tiye alarak, şu yorumlarda bulundu:

Furkan Nesli Derneği'nde kadınlar arasında bıçaklı kavga! Tehditler savurdu: 'Bana baş kaldıran adamın başını keserim!' Furkan Nesli Derneği'nde kadınlar arasında bıçaklı kavga! Tehditler savurdu: 'Bana baş kaldıran adamın başını keserim!'