Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan yabancı uyruklu kişiler, bir sitenin havuzuna girmek istedi. Yabancı uyruklu kişilerin, havuza girmelerine müsaade edilmemesi üzerine, site sakinleri darp edildi. Şiddet gören vatandaşlar olayla ilgili emniyete şikayette bulundu. Site sakinlerine saldıranlar ise hala bulunamadı.

İddialara göre dışarıdan gelen ve site sakinlerinin tanımadığı 15 yabancı uyruklu kişi sitede dairesi bulunan bir site sakininin yakınları olduğunu söyleyerek havuza girmek istedi. 


Sitede oturan vatandaşların bu duruma tepki gösterip izin vermemesine karşın yabancı uyruklular, site sakinlerini darp edip kaçtı.

Site sakinleri Mudanya Emniyet Müdürlüğü 'nde ifade verirken polis 34 FMF 302 ve 16 SOG 50 plakalı otomobiller ile kaçan yabancı uyruklu 15 kişiyi arama çalışmalarını başlattı.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Adem Şimşek, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şimşek’in açıklaması şöyle:

“Olayı duyar duymaz Mudanya'ya geldik. 15 yabancı uyruklu erkeğin site sakinlerini darp ettiğini öğrendik. Avukatllarımız ile olaya müdahil olduk. Site sakini vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız. 

Zafer Partisi olarak böyle durumlarla karşılaşabiliceğimizi her fırsatta dile getirdik. Bu kaçan erkek 15 yabancı uyruklu yakalanıp hakettiği cezayı alana kadar takipte olacağımızı kamuoyuna bildiririz"