Milyarlarca insanın kullandığı mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a herkesi ilgilendiren bir özellik geldi. Tüm kullanıcıları etkileyen bu özellik bugünden itibaren kullanıma sunuldu. Peki yeni sunulan bu özelliğin Whatsapp'a getirdiği yenilik ne?

Facebook ve Instagram'ın da içinde bulunduğu Meta şirketinin mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a yeni bir özellik geldi. Gelen özellikle birlikte Whatsapp'taki kişilerin adının yanında "Belki" yazacak. Peki "belki" ifadesi ne anlam ifade edecek?

1646732904291-whatsapp-a-goruntulu-grup-gorusmelerine-sonradan-katilma-ozelligi-eklendi-7658767

Resmi Gazete’de yayımlandı: EPDK'dan yeni karar Resmi Gazete’de yayımlandı: EPDK'dan yeni karar

Whatsapp kullanıcıları artık telefonuna kayıtlı olmayan ve ismi yazmayan kullanıcıların isimlerinin yanında "belki" yazıp isimlerini öğrenebilecek. Rehberde kayıtlı olmayan Whatsapp kullanıcılarının isminin yanında "belki..." yazıp artık telefon numaraları görünmeyecek.

Bilinmeyen numaralar için bu özelliği getiren Whatsapp; Web, Windows, Android ve iOS üzerindeki uygulamaları kullanan insanlar için bu özelliği geliştirdi. Kullanıcının rehberinde kayıtlı olmayan insanların kullanıcı adlarının yanında "Belki..." yazacak. Yeni eklenen bu özellik sayesinde kullanıcı, rehberinde kayıtlı olmayan ve tanımadığı kişilerin isimlerini öğrenmiş olacak.