Zeytin de enflasyondan nasibini aldı: Tanesi 1 TL'yi aştı Zeytin de enflasyondan nasibini aldı: Tanesi 1 TL'yi aştı

Kanallar Özelliği Nasıl Çalışacak?

WhatsApp tarafından yapılan açıklamada, "Kanallar" özelliğinin metin, fotoğraf, video, sticker ve anket gibi mevcut mesajlaşma teknolojilerini destekleyeceği belirtildi. Ancak bu özelliğin ayrıcalıklı olduğu ve yalnızca kanal yetkililerinin mesaj gönderebileceği ifade edildi. Bu yenilik yakın zamanda kullanıcılara sunulacak.

Gizlilik Önceliği Taşıyor

Gizlilik konusunda hassas bir yaklaşım sergileyen WhatsApp, "Kanallar" özelliği üzerinden kullanıcıların kişisel bilgilerinin hiç kimseyle paylaşılmayacağını vurguladı. Şirket ayrıca kanal yöneticilerinin kişisel bilgilere erişemeyeceğini belirtti ve kanal geçmişinin sadece 30 gün boyunca sunucularda saklanacağını ekledi.

İlk Olarak Kolombiya ve Singapur’da Kullanıma Sunulacak

WhatsApp, bu yeni "Kanallar" özelliğini öncelikle Kolombiya ve Singapur'da kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor. Yeni özelliğin önümüzdeki aylarda daha fazla ülkede kullanıma açılması bekleniyor. Bu, kullanıcılara daha geniş bir alanda erişim ve daha fazla etkileşim olanağı sunuyor. Bu, WhatsApp'ın kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik devam eden çabalarının bir parçasıdır.