Vakıfbank'tan 6 ay vadeli kredi kampanyası! 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı! Hemen başvurun, paranız hesabınıza yatsın! Nakit akışıyla boğuşan milyonlarca vatandaş çözüm arayışına devam ediyor. Bankalar nakit sorunu yaşayan tüm vatandaşların yardımına koşuyor ve para musluklarını sonuna kadar açıyor. Özellikle Vakıfbank, kaçırılmaması gereken karşı konulamaz bir kredi kampanyası paylaştı!

6 AY ERTELEME FIRSATI

Vakıfbank 6 ay erteleme fırsatı ile vatandaşların yaşadığı birçok nakit sıkıntısını kökten çözüyor! VakıfBank, vatandaşlar için 100.000 TL kredi kampanyasını çoktan vatandaşlar ile paylaştı. İşte detaylar…


KOBİLERİN YANINDA

Vakıfbank, dişini tırnağına takarak küçük işletmeler olan KOBİ’lere destek sağlayabilmek için 100.000 TL kredi sağlıyor! Vakıfbank'ın KOBİ’ler için sağladığı bu kredide; aynı zamanda 6 ay erteleme fırsatı ve 36 aya varan vade fırsatı ile çalışan, üreten ve geliştiren vatandaşa desteğini esirgemiyor!

DETAYLAR NELER

Vakıfbak’ın sağladı KOBİ’lere destek kredisi için merak edilen detayları Vakıfbank resmi internet sitesi ya da şubelere giderek öğrenebilirsiniz.