Vakıfbank, Nakit İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Yeni İhtiyaç Kredisi Kampanyası Duyurdu. Vakıfbank'tan 3 ay ödemesiz, 125 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi! Detaylar belli oldu! Vakıfbank bu kişilere ödeyecek! İşte detaylar...

Türkiye'de vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunulmaya devam ediyor. Kamu bankalarının öncülüğünde gerçekleştirilen kredi destekleri, tüm kesimlerin nakit sorunlarına çözüm olmayı hedefliyor. Son olarak Vakıfbank, avantajlı oranlara sahip ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu.

Kampanya, kamu çalışanları, emekliler ve özel sektör çalışanları dahil olmak üzere tüm kesimlerin kolaylıkla yararlanabileceği bir imkan sunuyor. Vakıfbank, vatandaşların temmuz ayı zamları uygulanmadan önceki nakit sıkışıklığını gidermeyi amaçlıyor.

Baykar'dan kritik açıklama: 'Tamamen gerçek dışıdır' Baykar'dan kritik açıklama: 'Tamamen gerçek dışıdır'

64647db4ae1050cf5f40b03b

Vakıfbank'ın duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitlerle geri ödeme seçeneği sunuyor. Ayrıca, gelir durumuna göre vatandaşlar, aylık eşit taksitli, artan veya azalan, 3 ayda bir eşit, son taksit balon veya değişken taksitli olarak geri ödemelerini tercihlerine göre yapabilecekler.

Vakıfbank'ın hedefi ise 3.000 TL ile 125.000 TL arasında ihtiyaç kredisi sağlamak. Kampanya kapsamında sunulan aylık düşük faiz oranlarıyla vatandaşlara kredi imkanı sunulacak. 03 - 36 ay vade seçenekleriyle sunulan kredinin, 125.000 TL'ye kadar kullanılması planlanıyor. Vakıfbank, uygun vadelerde ödeme planları hazırlayarak müşterilerinin tercihlerine esneklik sağlamayı hedefliyor.

64647db4ae1050cf5f40b039

Başvuru işlemleri oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Vakıfbank ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler, KREDI boşluk T.C. kimlik numarası boşluk doğum tarihi boşluk aylık gelir bilgilerini içeren bir SMS'i 5724'e göndererek başvurularını tamamlayabilecekler.

Vakıfbank'ın avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ilgili örnek bir hesaplama yapıldığında, %1,57'den başlayan faiz oranlarıyla 100.000 TL'lik bir kredinin 24 ay vadede aylık sadece 5.264,68 TL taksit ödemesi yapılacağı görülüyor.