6 Şubat tarihinde yaklaşık olarak 13,5 milyon vatandaşı etkileyen iki yıkıcı depremin ardından bölgedeki yaraların sarılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Kendi adında 250 bin TL'lik bağış yapan Can Yaman, sosyal medya aracılığıyla İtalya'daki takipçilerini de yardım için harekete geçirdi. 

Yaman yaptığı paylaşımda toplanan 1 milyon 550 bin TL'lik yardımı Ahbap Derneği'ne bağışladığını duyurdu.

Can Yaman depremin ilk anlarından itibaren İtalyanca, İngilizce ve İspanyolca dillerinde yayınladığı yardım mesajında şu sözlere yer verdi:

''İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde, ülkemde yaşanan felakete bir parça yardımı olabileceğini ümit ederek, bu kampanyayı hazırlamayı görev bildik. İtalya’da kurduğumuz derneğimiz Can Yaman for Children olarak Türkiye’de bulunan AHBAP Derneği ile iş birliği yapmaktayız. Bio’da bulunan linkten yardım linklerini bulabilirsiniz. Böyle bir felaketin dünyanın hiçbir yerinde çocukları bulmaması dileği ile şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederiz.''

Takipçilerinin yaptığı yardımların 1 milyon 550 bin TL'yi bulmasının ardından oyuncu, yine sosyal medya üzerinden teşşekür etti.