Sabah’ın haberine göre, ünlü komedyen Şahan Gökbakar hem evine hem de iş yerinde özel bir TV sistemi aboneliği yaptırdı. Bu abonelik devam ederken kendisini Söz konusu platformun Marmara Bölge Müdürü olarak tanıtan Doğanay K., VİP hizmeti sunduklarını ve platform tarafından yönlendirildiğini beyan ederek Gökbakar’ı aradı.

Ünlü komedyen, satın aldığı özel bir TV sistemi aboneliği çalışanı tarafından arandığını zannederek kişisel bilgilerini paylaştı. Çalışanın ve platformun böyle bir hizmeti olmadığını öğrenen Gökbakar, kendisini arayarak kişisel bilgilerini ele geçiren şahıstan şikâyetçi oldu.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Gökbakar’ın kimlik ve adres bilgilerini elde eden sözde görevli iddiaya göre, sözde Gökbakar’a yedek parça ve teknik hizmet verdiğini belirterek servis ücreti talep etti. Gökbakar talep sonrası ise görevliden fatura talep etti. Günlerce fatura gelmeyince şüphelenen Gökbakar, firması ile irtibata geçtiğinde ise böyle bir çalışanları ve hizmetleri olmadığını öğrendi. Gökbakar açık adres, kimlik bilgileri ve bazı şifrelerinin ele geçirildiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.