Demokrat Parti lideri Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özdağ'ın zaman zaman partisine ve şahsına kasıtlı saldırılarda bulunduğunu ancak bugün yaptığı paylaşımda kastını aşan yanlış bir örnek kullanarak cevap verdiğini bu yüzden de özür dilediğini belirtti.

Gültekin Uysal'ın üzgün olduğunu dile getirdiği son paylaşımı şu şekilde:

"Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum Ümit Özdağ tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum" 

NELER OLMUŞTU?

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Uysal mı?" ifadelerini kullanmıştı. Uysal da sosyal medya hesabından Özdağ'a, "Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile iftiralar atıyorsun" şeklinde bir paylaşımda bulunmasının ardından Demokrat Parti lideri bu sözlere yanıt verdi ancak daha sonra verdiği yanıtı silip özür diledi.

Gültekin Uysal'ın sildiği tweet ise şu şekildeydi:

"Şeref yoksunu Ümit Özdağ'a cevabımdır" başlığından sonra şu sözlerle devam etti, "Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travması ve insiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim." dedi.