Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özağ, Flash TV'de canlı yayına çıkarak birtakım açıklamalarda bulundu.

Lisede taciz! Okul müdürü tutuklandı Lisede taciz! Okul müdürü tutuklandı

Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı 2. tur seçimleri için "Açık ve net konuşuyorum, ortada bizim açımızdan şartlar çok net ve çok ilkesel. Bizim muhatabımız Erdoğan ve Kılıçdaroğlu." dedi.

Ümit Özdağ, "Biz tek tek herkesi ikna etmek zorunda değiliz. Bu ittifakın adayları onları ikna etmek zorunda." diye ifadede bulundu.

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili "Kemal Bey'in dün ve bugün yaptığı açıklamaya bakın. Gözlerimi kapattım, kendim konuşuyorum zannettim." diyerek

"Kemal Beyle bugün telefonda görüştüm, yarın da yüz yüze güreşeceğiz. Bunlar normal şeyler. Saati henüz belli değil. Önce ayrı ayrı görüşeceğiz sonra Sinan Oğan’la birlikte de görüşme gerçekleştirilebilir." diye de ekledi.

Ümit Özdağ, sadece bir görüşme olduğunu belirterek "Biz ilkelerimizi ortaya koyduk, teknik olarak Hasan’ın veya Hüseyin’in araması veya görüşmesi bizim için görüşme değil. Görüşme sadece adaylarla yapılacak. Şu an sadece bir görüşme süreci var. Hem ATA İttifakı ile hem de tabanımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Bu süreç devam ediyor. Gerekli tartışmalar yapılıyor ama sırtımızdaki yükün ne kadar büyük bir yük olduğunu çok net bir şekilde ifade ettim ve bunun üstesinden gelmemiz gerektiğini biliyoruz."dedi.

Ümit Özdağ, 19 Mayıs'ta herhangi bir kararın Sinan Oğan tarafından açıklanmayacağını belirtti.