Babuşcu'dan Özdağ'a: Utanmalısınız
Ümit Özdağ ile tokalaşan AKP'li Aziz Babuşcu, “Üzüntülerimi belirtmek istiyorum. Hiç yakıştırmadığım, doğru bulmadığım, özür dahi dilemediniz, kimin telefonunu çalıyormuş diye özür dilemediniz. 'Enkazdan AKP'lileri çıkarıyor' diye bir laf söylediniz. Utanmalısınız. Sokak sokak buradayız ama siz şov yapmak için buradasınız. Bunu yapmayın. Burada işiniz yok sizin. Yakışmıyor. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Buranın Türkiye olması elbette ki ortak paydamız ama bu bu ortak paydaya sahip çıkmalısınız. Sahip çıkmıyorsunuz. Yakışmıyor, yapmayın bunu” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Özdağ: Türk halkından özür dileyeceksiniz
Ümit Özdağ, bunun üzerine Babuşcu'ya “Türk halkından özür dileyeceksiniz, Aziz bey siz utanın. Yüz binlerce kişi şuan enkazda. Biz de sokak sokak buradayız. Şov yapmak için burada değiliz. Siz şov yapıyorsunuz Aziz Bey. Bizim işimiz burada, burası Türkiye.” dedi. İkilinin yüksek sesli tartışması cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Ümit Özdağ o anların görüntülerini “‘AK Parti sayesinde hepimiz Türk olmaktan kurtulduk’ diyen Aziz Babuşçu ile Adıyaman Üni’sinde karşılaştık. AK Parti elitlerine depremde ayrıcalıklı muamele tespitinden çok rahatsız olmuşlar. Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz. Türkiye vatanımız. Sizin babanızın çiftliği değil”  notuyla Twitter hesabında paylaştı.