Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı toplantıda mutabakat metnini sunduğunu söyledi.

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı ortaklarından onay almasını gerektiğini kendisine söylediğini belirterek yarın saat 11.00'de yapacağı açıklamaya kadar Millet İttifakı'ndan onay gelmesini umduğunu belirtti.

12-chp-1

Sene sonu altının gramı ne kadar olacak? İki banka net rakam verdi Sene sonu altının gramı ne kadar olacak? İki banka net rakam verdi

Ümit Özdağ'ın açıklaması şöyle:

"Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek. Büyük Türk Milleti’ne arz ederim."

Yarınki Ümit Özdağ'ın basın açıklamasına Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılabileceği iddia ediliyor.