Kahrmanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası sosyal medya platformları aktif olarak milyonlarca kişi tarafından kullanıldı. 

Bu platformlarda bazı provaktif paylaşımlar yapılırken, ilgili birimler bu paylaşımlara karşı işlem başlattı. Ancak akşam saatlerinde Twitter dahil pek çok sosyal medya platformuna erişim yasağı, yani bant sınırlaması getirildi. Özellikle Twitter'a erişim neredeyse tamamen kesilirken, kullanıcılar VPN aracılığıyla uygulamayı tekrardan kullanabiliyor. İşte ücretsiz olarak kullanabileceğiniz VPN uygulaması.

ÜCRETSİZ VPN İLE TWİTTER'A ERİŞİN
Twitter'a erişmek için çeşitli VPN uygulamalarını indiren kullanıcılar, ne yazık ki uygulamaların ücretli olmasından dolayı ücretsiz VPN'e erişmek istiyor. 

Şu anda zor bir süreçten geçilirken, ücretsiz olarak indirebileceğiniz ProtonVPN ile Twitter veya diğer bant sınırlaması getirilen uygulamaları tekrardan kullanabilirsiniz. Peki ProtonVPN nasıl kullanılır?

Çeşitli sunuculara bağlanarak ücretsiz olarak bant sınırlamasını ortadan kaldıran ProtonVPN uygulaması, ücretsiz olarak kayıt olduktan sonra kullanılabilir. Bunun için aşağıdaki adımları uygulamalısınız:

Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görüldüğü gibi uygulamaya ücretsiz kayıt olup, daha sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın daha hızlı bağlantı sunan ücretli sürümü de bulunuyor. Ancak ücretsiz versiyonu da sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

DEPREM SONRASI PROTONVPN ÜCRETSİZ OLDU
Türkiye'de yaşanan deprem sonrası bant sınırının da gelmesine karşı, ProtonVPN hizmetini Türkiye için ücretsiz yaptığını açıkladı. Şu anda uygulamayı indiren herkes tamamen ücretsiz olarak kullanabilecek.