Kamudanhaber - Özel Haber 

İyi Parti Adana milletvekili İsmail Koncuk sosyal medya hesabından, köy muhtarının tehdit ettiği okul müdürüne sahip çıkan Vali’yi yazdı . 

İşte o paylaşım 



Köy muhtarının tehdit ettiği okul müdürüne sahip çıkan Vali’nin kim olduğu konusunda İsmail Koncuk’un bilgisine başvurmak üzere kendisini aradık .

Koncuk , sosyal medya hesabından paylaştığı twitle ilgili açıklamaları detaylı olarak anlattı , ancak isim vermenin doğru olmayacağını söyledi .

İsmail Koncuk ; “ Türkiye’bin böyle devlet adamlarına ihtiyacı olduğunu , okul müdürüne yapılan tehditi, Vali’nin kendi üzerine alıp gece evinden çıkarak muhtara gitmesi ve okul müdürüne sahip çıkılmasının çok önemli olduğunu söyledi .

İsmail Koncuk’un övgü dolu sözlerle bahsettiği ve ismini vermediği Vali ; Aksaray’ın öğretmen kökenli Valisi Hamza Aydoğdu ...

Konuyla ilgili derinlemesine bir araştırma yaptık , Kamudanhaber Aksaray temsilcimiz bu olayın Aksaray’da yaşandığını , konunun doğru olduğunu söyledi .

Kamudanhaber Aksaray temsilcimiz : “Muhtar tarafından tehdit edilen okul müdürünü , Vali Hamza Aydoğdu’nun yanına alarak gece 23:00 gibi köy muhtarına gittiği ve okul müdürünün sahibi benim dediğini ...” söyledi .

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’yu tebrik ediyoruz .

Vali olduktan sonra da sosyal medya hesabından tüm öğretmenlere sahip çıkan, hangi ilde olursa olsun soru soran öğretmenlere cevap veren , yardım eden bu Vali’nin tüm Vali’lere örnek olması gerekir .

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun sosyal medya hesabından kendine ulaşan tüm öğretmenlere sahip çıktığı ve sorunlarını çözdüğünü gösteren paylaşımlarını yorumsuz yayınlıyoruz .

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.