Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda T10X sipariş hakkı kazananlar belirlendi ve sipariş numaraları TOGG'un resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. 60 bin TL TOGG ön ödeme ücretinin geri iade süreci ve ödeme tarihlerinin yer aldığı detaylar ise belli oldu.

TOGG, Trumore uygulamasının Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ön sipariş bedellerinin iade sürecinin tamamlandığını ve iadelerin kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına, ardından banka hesaplarına ve kredi kartlarına gerçekleştirildiğini açıkladı. İade işlemlerinin banka işlem sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini belirten TOGG, süreci takip etmek için bankalarla iletişime geçilmesini tavsiye etti.

Tokat'taki deprem Yozgat'ta hasara neden oldu Tokat'taki deprem Yozgat'ta hasara neden oldu

TOGG T10X için şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek araçlar için ön sipariş hakkı elde etti. Bu süreçte asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcılar, ön ödemelerini (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden geri alacaklar.

TOGG GERİ ÖDEMELERİ YAPILMAYA BAŞLANDI

Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri, en geç 14 gün içinde otomatik olarak kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına ve bağlı oldukları banka hesaplarına geri yatırılacak.