Togg'un sevkiyatları hızla sürerken, Togg makam aracı olarak yerini aldı! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Valisi Yerlikaya ve beraberindekiler ile birlikte Sultanbeyli Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Bakan Varank'ın makam aracı herkesi şaşırttı. Bakan Varank makam aracını Togg yaptı. Bakan Varank,  Sultanbeyli Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi'nin açılış törenine yeni makam aracı Togg ile geldi.

64300b4179da3e15dc110879

Bakan Varank açılş töreninde dijital yetkinliklere dikkat çekerek:

Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Tekin'den açıklama Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Tekin'den açıklama

"Dijital dönüşüm, özellikle pandemi sonrasında dünyanın vazgeçilmezi haline geldi. Teknolojideki hızlı gelişim, iş yapış şekillerimizi kökten değiştirdi. Dijital yetkinlikler, rekabette en önemli avantaj haline geldi. Daha verimli ve etkili çalışma, hızlı ve doğru karar alma, maliyet tasarrufu, küresel pazarlara daha kolay açılma gibi birçok faydayı beraberinde getirdi. Sultanbeyli Belediyesi'nin Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Merkezi, bu ihtiyaçları karşılamak için önemli bir girişim. Merkezde yer alan açık ofisler, eğitim sınıfları, bilgisayar laboratuvarları ve diğer donanımlar, işletmelerin dijital yetkinliklerini artırmalarına yardımcı olacak”  diye konuştu.

Togg'un sevkiyat videosu sosyal medyada büyük ilgi çekiyor. İşte o video: