Togg, Gemlik Teknoloji Kampüsü'nde düzenlenen bir basın toplantısıyla gündeme geldi. Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, toplantıda T10X modeli fiyatlarıyla ilgili bir değişiklik olmayacağını açıkladı.

Karakaş, bir gazetecinin T10X fiyatlarında değişiklik olup olmayacağına yönelik sorusu üzerine, "Fiyatlarda bir değişiklik yok. Şu an için bir ihtiyaç görmedik" şeklinde yanıtladı. Ancak, Karakaş, bu durumun sürekli olarak geçerli olmadığını ve fiyatların pazar koşullarına bağlı olduğunu belirtti. Ayrıca, ilgi artışı gibi sebeplerle fiyatların artırılmayacağını vurgulayarak, piyasa tarafından böyle bir durumun cezalandırılacağını ifade etti.

Kamuda tasarruf dönemi: İsraf yapandan hesabı sorulacak Kamuda tasarruf dönemi: İsraf yapandan hesabı sorulacak

Gürcan, konuşmasına devam ederek, şunları söyledi: "Bu nedenle, kendimizi doğru konumlandırmak adına tedarik zinciri ve maliyet unsurları da dahil olmak üzere endeksleri dikkatlice takip ediyoruz. İhtiyaç duyulması halinde yeni bir fiyat listesi yayınlama gibi bir adım atabiliriz. Ancak, bu kararları diğer profesyonel şirketler gibi profesyonelce alıyoruz."