Erdoğan'dan Bahçeli'ye destek: Sayın Bahçeli Anayasa hükmünü icra etmiştir Erdoğan'dan Bahçeli'ye destek: Sayın Bahçeli Anayasa hükmünü icra etmiştir

Seçimlere 3 gün kala Cumhurbaşkanlığı yarışından çekilen Muharrem İnce, siyasi kulisleri salladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı  İnce'nin adaylıktan çekilme kararı almasının ardından TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programda İnce'nin adaylıktan çekilmesi durumunda milletvekilliği adaylığından çekileceğini söylemesi üzerine gözler, Erkan Baş'a çevrildi.

İnce'nin geri çekilmesinin ardından "Erkan Baş milllletvekilliği aylığından çekilecek mi?" sorusu gündemin en konuşulan konularından bir tanesi haline gelirken TİP'ten konuyla ilgili açıklama geldi.

FOX TV ekranlarına konuk olan TİP İstanbul milletvekili Sera Kadıgil, Erkan Baş sorusu yöneltilince gülerek, "Tabii konuştuk, defalarca söyledim çekil diye dinlemiyor" şeklinde esprili bir yanıt verdi ve sözlerine şu ifadelerle devam etti:

 "O kadar bir sosyal medya şeyi dönmeye başladı ki hakikaten ne dediğinizin, ne anlattığınızın, başında sonunda ne ifade ettiğinizin önemi olmayan ve bunun önemi olmasın isteyen bir kitle de ne yazık ki sosyal medyada var. Yani bir başlık atılıyor, onun üzerinden ne yorumlar, ne tespitler saçılıyor ortalıklara. Halbuki bir zahmet edip ne demiş bu insan bir tıklayıp başını dinlese anlaşılacak ve konu kapanacak ama... Ah kimsenin zamanı yok sanıyorum artık gerçeklerin peşinde koşmaya bu post-truth dedikleri dönemde. Bu da onun bir yansıması gibi."