Değerli meslektaşlarım, sevgili dostlarım,


25. Tursab Kongremizin, seyahat acentaları ve tüm sektör için hayırlı olmasını dilerim. Pazar günü saat 17.00 itibariyle seçimler bitti. İki ay önce, TGA Yönetim Kurulunda “Seyahat Acentalarını” temsil etmek için aday olmaya karar vererek süreci başlattım.

Bu süreç zarfında çok olumlu geri dönüşler aldım. Çok güzel mesajlar, çok güzel dilekler, yapıcı eleştiriler, sektörümüze katkı sağlayacak fikirlerle yola çıktık ve 26- 27 Kasım’da yapılan kongreye kadar geldik. Bu kongrede çok güzel dostluklar da oluşturduk. Bu zaman zarfında benim yanımda olan seyahat acentası sahiplerine, dostlarıma, aileme, çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.,

Aynı zamanda seçim döneminde rekabet ettiğim meslektaşlarım; Nezih Hacıalioğlu, Esra Sadıkoğlu, Emin Çakmak,  Ünal Kirmiç ‘e ve yine son güne kadar sürecin içinde olan Abuzer Aydın’a da  ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

27 Kasım 17.00 itibariyle seçim bitti ve Pazartesi günü işlerimize döndük. Artık seçim döneminde yaşanan olumlu, olumsuz izlenimleri bırakıp tüm seyahat acentaları ile bir bütün olarak daha güçlenmek, sesimizi daha güçlü çıkarabilmek için el ele, kol kola birlik ve  beraberlik içinde mücadele etmemizin zorunlu olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum.

Bugün itibariyle, tüm seyahat acentaları ve  tüm sektör adına aldığım görevin bilinciyle hareket ederek katkı sağlayacağımı da belirtmek isterim. Ocak ayı gibi  başlaması muhtemel süreçte emin olun ki kendim için değil tüm sektör için tüm mücadelemi vereceğim ve değerli fikirlerinizi her zaman bekliyor olacağım. Bu vesileyle Türkiye Seyahat Acentaları Birliğimizin yeni döneminde başkanlık yapacak Sn.Firuz Bağlıkaya’ya ve yönetim kuruluna, BTK Başkanlarımıza ve yeni  görev alacak İhtisas Başkanlarımıza başarılar diliyorum.

Hep beraber gayret göstereceğiz, kişilerin değil kurumların adamları olduğumuzun bilincine varacağız. Tüm seyahat acentaları olarak çok daha güçlü bir birlik olacağımızı umut ederek; Hep birlikte GÜÇLÜ, hep birlikte VAR olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum. 
Dostunuz, kardeşiniz Mete VARDAR