Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı bir Youtube programında "Altılı Masa kaybederse ne yapacaksınız?" sorusuna kaybetme ihtimalinin hiç konuşulmadığını belirterek "Kaybedersek ne yapacağız, oturup ağlayacağız" yanıtını verdi.

Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan “Zor Ama Yine de Sor” programına konuk olan Temel Karamollaoğlu, gündem ve Altılı Masa'da konuşulan konulara dair soruları yanıtladı.


"Enterasan herkes 'Kesin kazanacağımız' görüşünde"
Partideki tüm üyelerin seçimi kazanacakları konusunda hemfikir olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, kaybetme ihtimalleri üzerine hiç konuşmadıklarını ifade etti. Armağan Çağlayan'ın "Kaybedersek ne yapacağız konusu hiç konuşuluyor mu?" sorusu üzerine Karamollaoğlu, "Hiç konuşulmuyor. Enterasan herkes 'Kesin kazanacağımız' görüşünde. Biz kazanırız, kazanacağız." dedi.

"Kaybettik, ne yapacağız, oturup ağlayacağız"
Bunun üzerine Çağlayan'ın "Şaşırdım ama hiç kaybetme ihtimalinin üzerinde konuşulmamasın" demesi üzerine Karamollaoğlu, şu yanıtı verdi:

"Kaybedersek şimdi bunu ne konuşacağız. Kaybettik, ne yapacağız. Oturup ağlayacağız. Bunun üzerinde bundan dolayı durulmuyor. Hiçbir zaman bu konu bizim gündemimize gelmedi."