Kamudanhaber - Özel Haber
Mehtap TURAN

Whatsapp’tan sonra en büyük kullanıcı potansiyeline sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması Telegram çok farklı bir güncelleme ile geliyor. Mevcut güncellemenin içeriğinde ne var?

Son günlerde anlık mesajlaşma uygulama üreticileri ,aralarındaki rekabet sonucunda dikkat çeken bir çok güncelleme ile gündeme geliyorlar. Son olarak Telegram kullanıcılarına önemli bir güncelleme sundu. 

Büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Telegram uygulaması premium üyeliği olan kullanıcılarına sunduğu güncelleme ile başka bir dille yazılmış ianlık gerçek zamanlık mesajlar anında kullanıcının kendi diline çevrilebilecek. 


Diğer taraftan seyahat eden telegram kullanıcıları bulundukları yerle ilgili bilgi alabilecekleri gruplara katılabilecekler.   

Ayrıca telegram premium kullanıcıları bir yıllık üyelik tahahhüdü vermeleri durumunda aylık yüzde 40 indirim hakkı elde edebilecekler. Ayrıca  emojileri ve çıkartmaları profil fotoğrafı olarak kullanabilecekler. 

Anlık çeviri güncellemesine ek olarak yeni emoji paketleri olacak. Daha önceden uygulamada bulununan ayak izi yönetmesi özelliği de yeni güncelleme ile daha kolay kullanılabilecek.