Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Şanlıurfa'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katılan Tatlıses'e tepki gösteren EnginÖzyurt, ''Seni Cumhurbaşkanıyla gittiği yere göndermezsek namerdiz" sözleriyle tepki göstermişti. Tatlıses'te bu sözlere karşın Enginyurt'a ''bana ve başkanımıza yakışmayan konuşma yapmışsın'' diye cevap verince aralarındaki fitil yeniden alevlendi. Tatlıses'in son yanıtına Cemal Enginyurt deyim yerindeyse ateş püskürdü.

Tartışmayı Başlatan Enginyurt'un İlk Paylaşımı Neydi?

 "Cumhurbaşkanım diyor, Oxford vardı da diyor ben mi okumadım diyor, Cumhurbaşkanı da he diyor. Oğlum Oxford yoktu da Urfa'da ortaokul vardı, adam olsan ortaokulu bitirirdin lan sen. Sen okuldan kaçmışsın lan ilkokuldan sonra, okumamışsın lan. Okumayı becerememişsin sen. Bir de diyor ki Cumhurbaşkanımız nereye giderse oraya gideceğiz diyor. Seni Cumhurbaşkanıyla gittiği yere göndermezsek namerdiz"

Tatlıses'in Yanıtı Ne Oldu?

"Cemal Enginyurt 6 yaşındaki çocuğu savunurken ciğerimi parçaladın. Eğitim herkesin hakkı ancak genç yaşta hayatın omuzlarımıza yüklediği yüklerle boğuşurken, bana ve başkanımıza yakışmayan konuşma yapmışsın. Var git işini yap onu da yapamazsan gel sahnede iş vereyim darbuka çal"

Cemal Enginyurt'un Son Yanıtı Ne Oldu?

 "İbrahim Tatlıses güya bana cevap vermiş. Hatta işim yoksa yanında darbuka çalmamı teklif ederek beni küçük düşürmek istemiş. Okul kaçağı İbo. Darbuka çalmak sanatı gerektirir, saygı duyulur. İbo, esas sen ne iş yaparsın taklacı? Aklımın zekatını versem sana kırk yıl yeter"